Eenvoudig energie en geld besparen met de WoonWijzerBox

Dit item is verlopen op 04-08-2020.

De gemeente investeert in een duurzame toekomst. En doet dat graag samen met inwoners. Met eigenaren van woningen die gebouwd zijn tot en met de jaren '90 bijvoorbeeld. Zij kunnen vaak nog veel energiewinst behalen met isoleren.

Woningeigenaren kunnen met simpele, kleine maatregelen al veel bereiken. Energie besparen verhoogt het comfort van de woning en bespaart ook nog eens geld.

Aantrekkelijk aanbod

De gemeente doet woningeigenaren een aantrekkelijk aanbod. Zij kunnen met flinke korting de WoonWijzerBox bestellen. Woningeigenaren kunnen deze box zelf vullen met energiebesparende producten zoals radiatorfolie, tochtstrips en ledlampen. Ook kunnen zij een WoonWijzerScan bestellen. Daarmee zien woningeigenaren in één oogopslag welke energiebesparende maatregelen zij in hun eigen woning kunnen nemen. Wat je doet telt!

Bestellen

De box kost 10,00 euro en daarvoor krijgen woningeigenaren energiebesparende producten ter waarde van 100,00 euro. Woningeigenaren kunnen de WoonWijzerBox via de website van de WoonWijzerWinkel (www.woonwijzerwinkel.nl/maassluis) bestellen met de speciale kortingscode voor deze actie: MAASSLUIS2020.

Meer informatie over de actie vindt u op www.maassluis.nl/woonwijzerbox.