Doe 15 en 16 maart mee met NLdoet

Dit item is verlopen op 17-03-2019.

Het Oranje Fonds laat met NLdoet zien hoe belangrijk actieve mensen voor de samenleving zijn. Met NLdoet kan iedereen ervaren hoe leuk het is om vrijwilligerswerk te doen en voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en om klussen gedaan te krijgen.

Als vrijwilliger meedoen met NLdoet op 15 en/of 16 maart 2019 is simpel. Zoek een leuke klus op de website www.nldoet.nl en meld u aan. Dat kan alleen maar om dit samen te doen met teamgenoten, collega's of familie is nog veel leuker.

Handen uit de mouwen

Wethouder Corine Bronsveld-Snoep vertelt dat NLdoet vrijwilligerswerk in de spotlights zet. "Iedereen wordt uitgenodigd om een dagje de handen uit de mouwen steken. Ook in Maassluis zijn er veel activiteiten waar u samen met collega's, vrienden, buren of teamgenoten aan de slag kunt. Het college van B en W ondersteunt deze actie van harte. Natuurlijk doen wij zelf ook mee, net als tientallen medewerkers van de gemeente."

Klussenoverzichten

Download hieronder de Gemeente-Infopagina die 7 maart 2019 verscheen in de Maassluise Courant/De Schakel met alle informatie over NLdoet en de klussenoverzichten voor Maassluis.