Deelautoservice Greenwheels plaatst een eerste auto in Maassluis

Dit item is verlopen op 13-11-2018.

Deelautoservice Greenwheels heeft vrijdag 19 oktober 2018 een auto geplaatst bij station Maassluis West. Wethouder Fred Voskamp en directeur van Greenwheels Andrew Berkhout trapten dit moment feestelijk af. Vanaf nu kunt u met de bekende rode auto van Greenwheels op pad vanaf deze locatie.

Gemeente Maassluis ziet veel voordelen in autodelen. Inwoners kunnen veel geld besparen op vaste lasten van een eigen auto. Bovendien is het goed voor het milieu en zorgt het voor meer ruimte in de buurt, omdat gemiddeld 24 mensen samen één Greenwheels gebruiken, blijkt uit recent onderzoek.

19.000 auto's van de straat

Greenwheels zet zich al ruim 20 jaar in om steden leefbaarder te maken door stilstaande auto's te verminderen en voor zuinige auto's te kiezen. Uit recent onderzoek blijkt dat Greenwheels hiermee op dit moment bijna 19.000 auto's van de straat houdt.

Lid worden

Lid worden van Greenwheels is gratis en eenvoudig. U registreert uw OV-chipkaart of ontvangt een pas, waarmee via de app en de website de auto gereserveerd en geopend kan worden.