De Berichtenbox van MijnOverheid: onder meer voor WOZ zaken

Dit item is verlopen op 13-02-2019.

Wilt u uw post van de overheid liever digitaal ontvangen? Dat kan met de Berichtenbox van MijnOverheid. Als er nieuwe berichten voor u zijn, ontvangt u automatisch een e-mail. De Berichtenbox van MijnOverheid is overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar.

In uw persoonlijke Berichtenbox ontvangt u berichten over uw toeslagen, uw kinderbijslag, betaalspecificaties van uw WW, het verlopen van uw APK of reisdocument. Het is ook mogelijk om de aanslag gemeentelijke belastingen/WOZ beschikking van de gemeente Maassluis te ontvangen en in te zien.

Aanslagen raadplegen

In de Berichtenbox van MijnOverheid kunt uw de gemeentelijke aanslagen/WOZ beschikkingen en taxatieverslagen altijd raadplegen, bijvoorbeeld voor het invullen of controleren van uw aangifte inkomstenbelasting. Hoe u dit kan aangeven in MijnOverheid kunt u nalezen op www.maassluis.nl/WOZ.

Aanmelden

Eind januari 2019 worden de gemeentelijke belastingen/WOZ beschikking verstuurd in Maassluis. Wilt u uw aanslag gemeentelijke belastingen/WOZ beschikking voortaan digitaal ontvangen in uw persoonlijke Berichtenbox van MijnOverheid, geef dat dan aan op www.mijn.overheid.nl.

Actuele WOZ waarde

Op MijnOverheid ziet u in één oogopslag welke persoonlijke gegevens de overheid van u heeft vastgelegd. Zo kunt u controleren hoe u bij het Kadaster, Basisregistratie Personen of de WOZ  geregistreerd bent. Op die manier heeft u altijd inzicht in uw actuele WOZ waarde en het WOZ taxatieverslag met de waarderingsgegevens van uw woning en onderbouwende verkoopcijfers van vergelijkbare woningen. Ervaar het zelf en log in met uw DigiD op www.mijn.overheid.nl.

Vragen

Heeft u vragen over uw WOZ waarde dan kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling belastingen van de gemeente Maassluis, 010-5931999 of een e-mail sturen naar belastingen@maassluis.nl.