Culturele Raad Maassluis presenteert nieuwe folder voor Douanehuisje

Dit item is verlopen op 10-10-2018.

Cultuurwethouder Corine Bronsveld-Snoep heeft uit handen van Emma de Zanger van de Culturele Raad Maassluis (CRM) de nieuwe flyer voor het Douanehuisje in ontvangst genomen.

De CRM stelt, namens de gemeente Maassluis, het aan de Govert van Wijnkade 52 en het Scheur gelegen Douanehuisje gratis ter beschikking voor culturele en kunstactiviteiten.

Promotie

De werkgroep Douanehuisje van de CRM verzorgt de programmering van deze activiteiten en heeft ter promotie van het Douanehuisje, samen met Gertjan van de Velden, een nieuwe flyer gerealiseerd.

Culturele plek

Wethouder Bronsveld-Snoep is heel blij met de vrijwillige inzet en betrokkenheid van de Culturele Raad bij het Douanehuisje. “Zij zorgt iedere maand voor nieuwe 'bewoners' in het Douanehuisje. Deze 'bewoners' zorgen op hun beurt weer voor uiteenlopende tentoonstellingen en andere activiteiten. De combinatie van een prachtige ligging en de afwisseling in tentoonstellingen maakt dat het Douanehuisje iedere maand nieuwe bezoekers trekt. Het is echt een unieke culturele plek in Maassluis.”

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over het Douanehuisje in de folder die hieronder te downloaden is of neem voor de mogelijkheden gebruik te maken van de ruimte contact op met coördinator Emma de Zanger, 010-5929821 of douanehuisje@crmmaassluis.nl. Zie ook www.facebook.com/douanehuisje en www.crmmaassluis.nl.

Download