Bezoek het spreekuur: samen werken aan de leefbaarheid en veiligheid in uw wijk

Dit item is verlopen op 07-12-2018.
Logo Bij ons in de wijk

In Maassluis zijn drie wijkcoördinatoren actief in de gebieden West, Midden en Oost. De wijkcoördinatoren zijn voor bewoners vaak het eerste aanspreekpunt bij vragen of ideeën over de leefbaarheid en veiligheid in de wijk.

De wijkcoördinatoren zijn echter niet de enige die zich dagelijks bezighouden met de leefbaarheid en veiligheid in uw wijk.

Stadsbedrijf

Zo onderhouden de medewerkers van het Stadsbedrijf het groen in de buitenruimte en zorgen zij voor het ophalen van afval. De wijkmeesters van de woningbouwcorporaties staan klaar om huurdersvragen te beantwoorden.

Veiligheid

En de wijkagenten werken samen met medewerkers van Handhaving en Toezicht en buurtpreventen aan de veiligheid in uw wijk.

Ervaringsdeskundige

Als bewoner bent u de belangrijkste ervaringsdeskundige wanneer het gaat over de veiligheid en leefbaarheid in uw directe leefomgeving.

Beheer buitenruimte

Heeft u vragen of goede ideeën over de ontwikkelingen in uw wijk of bijvoorbeeld het beheer van de buitenruimte? Of heeft u een leuk initiatief om de veiligheid en leefbaarheid in uw wijk of buurt te vergroten maar weet u niet waar u vragen hierover het beste kunt stellen?

Onveilige situatie

Heeft u een onveilige situatie geconstateerd maar weet u niet waar u dit het beste kan melden? Of wilt u meer weten over de activiteiten die al worden georganiseerd in uw wijk?

Spreekuur

Loop dan gerust eens binnen tijdens het spreekuur van de professionals die actief zijn in uw wijk. Onder genot van een kopje koffie kunt u hier terecht met al uw vragen over de leefbaarheid en veiligheid in uw wijk.

Kaartje met indeling gebieden West, Midden en Oost

West

Het spreekuur voor gebied West is donderdag 6 december 2018 van 19.30 tot 20.30 uur in wijkgebouw De Flat aan de Dr. Jan Schoutenlaan 187 in Maassluis.

Midden

Het spreekuur voor gebied Midden is maandag 3 december 2018 van 19.30 tot 20.30 uur in de Buurtkamer aan de Ververij 105 in Maassluis.

Oost

De spreekuur voor gebied Oost is donderdag 6 december 2018 van 19.30 tot 20.30 uur in buurtcentrum De Hooftzaak aan de P.C. Hooftlaan 11a in Maassluis.

Meldpunt Openbare Ruimte

Het spreekuur is niet bedoeld voor zaken die te maken hebben met regulier onderhoud of enkelvoudige klachten (zoals een losliggende stoeptegel). Hiervoor heeft de gemeente het Meldpunt Openbare Ruimte op deze website. Deze kunt u ook bereiken via de Maassluis App of u kunt contact opnemen via telefoonnummer 14 010.