Bezoek de tentoonstelling 'Klimaat in je straat'

Dit item is verlopen op 05-12-2019.

In winkelcentrum Koningshoek is nog tot en met 4 december 2019 de interactieve tentoonstelling 'Klimaat in je straat' te bezoeken. De expositie inspireert en adviseert bezoekers over de gevolgen van klimaatverandering.

De tentoonstelling is woensdag- en donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur te zien in een tijdelijk vrijgekomen winkelruimte (schuin tegenover de toiletruimten).

Klimaat verandert

Het klimaat verandert. De expositie 'Klimaat in je straat' toont hoe bewoners hun huis, tuin en straat kunnen aanpassen aan de gevolgen van klimaatverandering. Bijvoorbeeld hoe zij hun huis en tuin koel kunnen houden. En hoe zij zich kunnen voorbereiden op wateroverlast. Maar ook hoe je door meer groen en bloemen kansen geeft aan insecten en andere  diersoorten die belangrijk zijn. Zo kan iedereen bijdragen aan een duurzaam Maassluis. Wat je doet telt!

Interactief

De tentoonstelling is interactief en geschikt voor jong en oud. Er zijn filmpjes te zien en experimenten en doe-opdrachten uit te voeren. Over elk onderdeel van de tentoonstelling is uitleg aanwezig.

Label Wat je doet telt