Bewegwijzering woonzorgcentrum De Vloot verbeterd

Dit item is verlopen op 30-05-2018.

De bewegwijzering naar de ontmoetingsruimte, woningen en andere voorzieningen aan De Vloot in Maassluis is vernieuwd. Daarmee is de locatie beter vindbaar voor hulpdiensten en taxi's.

De organisaties die op de locatie zijn gevestigd, zijn nu ook duidelijker herkenbaar voor bezoekers en gebruikers van het woonzorgcentrum.

Nieuwe plattegrond en extra borden

De bewegwijzering richting woonzorgcentrum De Vloot is op meerdere plekken aangevuld of gewijzigd. Bij de informatiezuil op parkeerplaats P1, ingang Richard Hollaan, is bijvoorbeeld een informatiebord geplaatst met een gedetailleerde plattegrond. Aan de Richard Hollaan is een extra richtingsbord neergezet. Ook zijn diverse borden aan de achterzijde van bewegwijzering voorzien. Daarmee is de route vanaf de Maasdijk duidelijker.

Hulpdiensten

In het verleden wisten hulpdiensten niet altijd de juiste ingang naar de verschillende organisaties in woonzorgcentrum De Vloot te vinden. Dit leidde ertoe dat de hulpdiensten regelmatig op de kruising van de Westlandseweg opgevangen moesten worden.

Nieuwe organisaties

Ook andere omstandigheden maakten een nieuwe bewegwijzering noodzakelijk: zo is de aanrijstructuur veranderd, zijn verschillende organisaties van het eerste uur van naam veranderd en zijn er nieuwe organisaties bijgekomen.

Samenwerking

Maasdelta Groep heeft in samenwerking met de gemeente Maassluis de aanpassing en uitbreiding van de bewegwijzering mogelijk gemaakt. De vernieuwde bewegwijzering is een verbetering voor alle bezoekers en gebruikers van woonzorgcentrum De Vloot.