Bedrijventerrein De Dijk wordt verrijkt met gebouw SluysWest

Dit item is verlopen op 22-01-2020.

Wethouder Sjoerd Kuiper ondertekende maandag 16 december 2019 samen met Robert en Erik van Leent van Twins Investments het contract voor een van de kavels op bedrijventerrein De Dijk. Op deze plek wordt het gebouw SluysWest gerealiseerd met 18 bedrijfsunits. 

De bedrijfsunits op De Dijk worden momenteel te koop aangeboden.

Aantrekkelijk voor bedrijven

Bedrijventerrein De Dijk wordt hiermee weer verder ingevuld. Wethouder Kuiper: "SluysWest is een mooie toevoeging aan bedrijventerrein De Dijk en biedt kansen voor de werkgelegenheid in Maassluis. We merken dat De Dijk echt aantrekkelijk is voor bedrijven. Zeker nu ook de Hoekse Lijn in gebruik is genomen met het metrostation Maassluis Centrum op korte afstand."

Mooiste werkplek langs Waterweg

Gebouw SluysWest omvat in totaal 18 bedrijfsunits, in oppervlakte variƫrend van circa 50 tot circa 111 m2 vloeroppervlak. De verkoop van de units verloopt voorspoedig en het streven is het eerste kwartaal van 2020 te starten met de bouw van SluysWest, volgens Van Leent 'de mooiste werkplek langs de Waterweg'.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over bedrijventerrein De Dijk op www.maassluis.nl/de-dijk en over gebouw SluysWest op www.sluyswest.nl.

Fotobijschrift: (van links af) Erik van Leent, Robert van Leent en wethouder Sjoerd Kuiper (Fotograaf Annette Jansen).