20 zwemmers met beperking nemen deel aan zwemvierdaagse ZVVS

Dit item is verlopen op 08-01-2020.

De zwemvierdaagse van ZVVS voor mensen met een beperking in sport- en recreatiebad Dol-Fijn werd donderdag 28 november 2019 op een feestelijke manier afgesloten.

20 zeer enthousiaste deelnemers trokken hun laatste baantjes voor deze sportieve uitdaging en deden ook mee aan een muzikale work-out in het water. Wethouder Fred Voskamp reikte de medailles uit. Voor de zwemmers met beperking waren er ook nog een presentje en taart.

ZVVS

De deelnemers aan de zwemvierdaagse komen elke donderdag van 19.15 tot 20.00 uur in beweging bij zwemclub ZVVS in Dol-Fijn. Ook een keer meezwemmen? Bel voor meer informatie met Fenny de Graaf: 06-33368186.

Beweegcoach

Mensen met een beperking die willen sporten kunnen ook contact opnemen met Maassluise beweegcoach Monica van Houwelingen. Zij ondersteunt bij het zoeken naar een juiste sport en naar de faciliteiten die nodig zijn om het sporten en bewegen mogelijk te maken. Denk daarbij aan het vervoer naar en de begeleiding bij een vereniging.

Aangepaste sport

De beweegcoach geeft ook advies, begeleiding en ondersteuning aan organisaties en verenigingen die actief zijn of willen worden op het gebied van aangepaste sport.

Monica van Houwelingen is te bereiken via telefoonnummer 06-10744746 en e-mailadres m.vanhouwelingen@vtvzhn.nl.

Fotobijschrift: Wethouder Fred Voskamp bezocht de feestelijke slotavond van de zwemvierdaagse (Fotograaf Peter Farla).

Logo aangepast sporten MVS