Tijdelijk geen inloopspreekuur bij VraagRaak

Ook wijkteam VraagRaak werkt natuurlijk mee aan de oproep van de Rijksoverheid om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan.
De medewerkers van wijkteam VraagRaak blijven aan het werk maar er is voorlopig geen inloopspreekuur aan de Haydnlaan 3.

VraagRaak blijft wel gewoon bereikbaar via e-mail (vraagraak@maassluis.nl) en elke werkdag tussen 9.00 en 16.00 uur via het algemene telefoonnummer (010-5931500).

Klanten

Klanten van wijkteam VraagRaak kunnen contact opnemen via hun vaste contactpersoon. Bijvoorbeeld via het mobiele nummer van hun klantmanager. De afgesproken ondersteuning gaat gewoon door. Geplande huisbezoeken gaan niet door, tenzij er sprake is van een noodgeval.

Advies nodig?

Als u nog geen klant bent van VraagRaak maar u heeft wel advies of ondersteuning nodig? Bel dan op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur naar 010-5931500, stuur een e-mail naar vraagraak@maassluis.nl of stel uw vraag via www.vraagraakmaassluis.nl.

> Lees de veelgestelde vragen en antwoorden

Actuele informatie over het virus vindt u op de websites van:

het RIVM,
GGD Rotterdam-Rijnmond en
de Rijksoverheid.

Ook is er een landelijk informatienummer:
0800-1351 (van 8.00 tot 22.00 uur)


Inwoners die wel wat hulp kunnen gebruiken of iets voor een ander willen doen, kunnen elkaar vinden via de website www.prikbordmaassluis.nl/samenzijnwijmaassluis.