Tijdelijk geen inloopspreekuur bij VraagRaak

Ook wijkteam VraagRaak werkt natuurlijk mee aan de oproep van de Rijksoverheid om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan.
De medewerkers van wijkteam VraagRaak blijven aan het werk maar er is voorlopig geen inloopspreekuur aan de Haydnlaan 3.

Wilt u wel een afspraak met een van de medewerkers in het kantoor aan de Haydnlaan? Dat is mogelijk. Maak dan eerst een afspraak via 010-5931500.

Bereikbaar

VraagRaak blijft wel gewoon bereikbaar via e-mail (vraagraak@maassluis.nl). De medewerkers van VraagRaak zijn elke werkdag - behalve woensdag - telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur via 010-5931500. Kijk voor meer informatie op www.vraagraakmaassluis.nl.

Klanten

Klanten van wijkteam VraagRaak kunnen contact opnemen via hun vaste contactpersoon. Bijvoorbeeld via het mobiele nummer van hun klantmanager. De afgesproken ondersteuning gaat gewoon door. Geplande huisbezoeken gaan niet door, tenzij er sprake is van een noodgeval.

> Lees de veelgestelde vragen en antwoorden

Actuele informatie over het virus vindt u op de websites van:

het RIVM,
GGD Rotterdam-Rijnmond en
de Rijksoverheid.

Ook is er een landelijk informatienummer:
0800-1351 (van 8.00 tot 22.00 uur)


Inwoners die wel wat hulp kunnen gebruiken of iets voor een ander willen doen, kunnen elkaar vinden via de website www.prikbordmaassluis.nl/samenzijnwijmaassluis.