Noodverordening COVID-19 voor Rotterdam-Rijnmond (versie 18 november 2020)

In de regio Rotterdam-Rijnmond geldt sinds woensdag 18 november 2020 23.59 uur een nieuwe noodverordening. Deze noodverordening vervangt de versie van 6 november 2020. Hiermee wordt regionaal invulling gegeven aan de landelijk bepaalde maatregelen.

De noodverordening is nodig om te zorgen dat de maatregelen om het coronavirus te beperken ook gehandhaafd kunnen worden.

Noodverordening

De door de voorzitter van Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond ondertekende noodverordening:

Zie de voorgaande noodverordeningen, handelingskaders en aanwijzingsbesluiten.

De noodverordening van 18 november 2020 sluit aan op de landelijke maatregelen die sinds 19 november 2020 gelden: Gedeeltelijke lockdown gaat verder.

Meer informatie

Meer informatie en actuele informatie is te vinden op de coronapagina van RijnmondVeilig of kijk bij de veelgestelde vragen en antwoorden. Daarnaast is informatie beschikbaar op de website van het RIVM en de website van de Rijksoverheid. Heeft u daarna nog vragen dan kunt u bellen met het landelijke publieksinformatienummer 0800-1351 of neem contact op met de gemeente.

> Lees de veelgestelde vragen en antwoorden

Actuele informatie over het virus vindt u op de websites van:

het RIVM,
GGD Rotterdam-Rijnmond en
de Rijksoverheid.

Ook is er een landelijk informatienummer:
0800-1351 (van 8.00 tot 22.00 uur)


Inwoners die wel wat hulp kunnen gebruiken of iets voor een ander willen doen, kunnen elkaar vinden via de website www.prikbordmaassluis.nl/samenzijnwijmaassluis.