Geplande huwelijken gaan door

Voor de gezondheid van alle Maassluizers en onze medewerkers is besloten dat het stadhuis voorlopig zoveel mogelijk gesloten blijft. Geplande huwelijken in het stadhuis gaan door. Hierbij mogen maximaal 17 gasten aanwezig zijn en alle aanwezigen moeten voldoende afstand (1,5 meter) van elkaar houden.

Capaciteit trouwzaal

Om voldoende afstand van elkaar te kunnen houden, is de maximum capaciteit van de trouwzaal 17 personen. Dit aantal is inclusief het bruidspaar, getuigen en de ambtenaar die het huwelijk voltrekt. Bij gratis huwelijken/partnerschappen mogen alleen de ambtenaar, het (bruids)paar en de getuigen aanwezig zijn. Andere gasten zijn niet welkom. 

Vragen

Heeft u vragen aan de gemeente dan kunt u deze stellen via het contactformulier. U kunt uw vragen ook stellen via telefoonnummer 14 010 en e-mailadres gemeente@maassluis.nl.

De gemeente Maassluis probeert het aantal contacten tussen inwoners van Maassluis onderling maar ook met medewerkers en tussen medewerkers onderling zoveel te beperken. Doel is de verspreiding van het coronavirus zoveel als mogelijk tegen te gaan.

> Lees de veelgestelde vragen en antwoorden

Actuele informatie over het virus vindt u op de websites van:

het RIVM,
GGD Rotterdam-Rijnmond en
de Rijksoverheid.

Ook is er een landelijk informatienummer:
0800-1351 (van 8.00 tot 22.00 uur)


Inwoners die wel wat hulp kunnen gebruiken of iets voor een ander willen doen, kunnen elkaar vinden via de website www.prikbordmaassluis.nl/samenzijnwijmaassluis.