Ervaar Maassluis

Maassluis is een unieke stad gelegen aan de Nieuwe Waterweg.  De stad ontwikkelde zich in de 18de eeuw als een belangrijke vissershaven. Er ontstond een flinke vissersvloot en de opkomende handel, toeleveringsbedrijven en latere industrie deden de stad groeien en bloeien.

Tegenwoordig is Maassluis uitgegroeid tot een moderne stad met bijna 32.000 inwoners, waar het oude stadshart met haar prachtige havenkom een mooi contrast vormt met de vernieuwde woonwijken. De veelzijdigheid van kunst, cultuur, recreatie, sport en het bedrijfsleven zorgen voor een aansprekende en moderne stad, waar u zich altijd kunt blijven verbazen en vermaken.

Ervaar Maassluis

Via de website van Ervaar Maassluis: www.ervaarmaassluis.nl, vindt u alle informatie over de stad die al bijna vierhonderd jaar in beweging is. Deze rijke historie is nog altijd zichtbaar. Neem bijvoorbeeld een kijkje in een van de musea of bezoek de vele andere culturele bezienswaardigheden.

Wilt u meer zien van Maassluis? Bezoek dan een van de aansprekende evenementen, de markt, het theater of geniet van een uitgebreid diner of drankje in een van de vele restaurants en cafés.

Voor bezoekers die langer dan één dag willen blijven, is er de unieke mogelijkheid om sfeervol te overnachten in het historische centrum van de stad. Kortom: Ervaar Maassluis!

Maassluis in beeld