Centrum voor Jeugd en Gezin

Logo van Centrum voor Jeugd en Gezin

Op één plek antwoord krijgen op kleine en grote vragen over opvoeden en opgroeien. Dát is het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) voor kinderen, jongeren, ouders, verzorgers en professionals die met jeugd te maken hebben.

Geen vraag is te gek bij het CJG: ‘Hoe ga ik om met een onhandelbare puber?, ‘Hoeveel zakgeld is normaal?’of ‘Mijn kind wordt op school gepest, wat kan ik doen? In het CJG werken jeugdartsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, gezinscoaches en pedagogen onder één dak. Zij bieden advies, hulp en ondersteuning en zoeken altijd samen naar een passende oplossing.

Voor de groei en ontwikkeling van uw kind heeft u vaste afspraken op het consultatiebureau. En gedurende de schooltijd komt u voor dergelijke gezondheid- en ontwikkelingsonderzoeken naar de jeugdarts. Maar als het even niet lekker loopt, dan kunt u altijd bij het CJG terecht. En indien nodig kijken de specialisten mee en maken een plan, zodat het met u en uw kind weer beter gaat. 

Welkom bij het CJG

Naast raad, tips, advies, hulp en ondersteuning, is er een activiteitenaanbod voor u opgesteld in samenwerking met de gemeente. Regelmatig zijn er lezingen, cursussen of lesmethoden op school die u en uw kind op weg helpen. Graag tot ziens! 

Adres Vincent van Goghlaan 6, Maassluis (Het Startpunt)  
Open Maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 13.00 uur
Ook op dinsdag ook van 14.00 tot 17.00 uur
Telefoon 010-593 1111
Internet www.cjgmaassluis.nl 
E-mail info@cjgmaassluis.nl 
  Twitter @CJGMaassluis 

 
 Kinderen op grasveld