Ik stop voor mijn dochter

Stoppen met roken kan lastig zijn, maar uit ervaring weten we dat het kan. Zelfs als je heel veel en lang rookt. Om rokers te stimuleren om te stoppen, is de gemeente Maassluis gestart met de campagne ‘Waarom stop jij met roken?


Bepalen wat je motivatie is om te stoppen, is stap één. Meer te besteden hebben, stoppen na de geboorte van een zoon of dochter, een gezondere leefomgeving voor je naasten, een vriend(in) supporten in een stoppoging. Verschillende mensen hebben verschillende redenen om te stoppen met roken.

Samen stoppen in oktober

Met duizenden anderen het besluit nemen om 28 dagen niet te roken. Dan heb je vijf keer meer kans om het blijvend vol te houden. In de afgelopen jaren hebben meer dan 350.000 rokers met elkaar bewezen dat Stoptober helpt. Het geheim zit hem in de positieve aanpak en de ondersteuning, waar je ook bent en wanneer je maar wilt. Download de gratis Stoptober app, join de Stoptober Community of volg facebook.com/stoptobernederland voor tips en support.

Meer weten?

Ga voor meer informatie naar www.stoptober.nl(externe link). Eerder stoppen? Neem voor ondersteuning contact op met de huisarts of de praktijkondersteuner. De basisverzekering vergoedt hulp bij het stoppen met roken (jaarlijks 1 programma) voor 100%.