Proclaimer

De informatie op deze website komt tot stand onder verantwoordelijkheid van de gemeente Maassluis. De gemeente Maassluis besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van haar website. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd is, dan stellen wij het op prijs als u ons dat laat weten via het digitaal formulier melding website.

Persoonsgegevens

De gemeente Maassluis vindt de bescherming van uw persoonsgegevens een belangrijke zaak. Eventueel verzamelde informatie over uw bezoeken aan de website worden slechts gebruikt voor het ondersteunen van technische beslissingen en statistische verwerkingen. Deze informatie wordt nooit gebruikt voor het identificeren van individuele personen. De ten behoeve van informatieverzoeken of e-mail verstrekte informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of reactie.

Auteursrecht

De informatie op deze site, zowel de tekst als het beeldmateriaal, is en blijft eigendom van de gemeente Maassluis, tenzij anders vermeld. Als u informatie uit de website van de gemeente Maassluis in uw eigen publicaties wilt overnemen, mag dat alleen met vermelding van de bron.

Archivering

De gemeentelijke website wordt vanaf 5 juli 2012 dagelijks gearchiveerd; het archief is voor iedereen te raadplagen. Evenzo wordt de subsite De Dijk dagelijks bewaard.