Maassluis is een aantrekkelijke karakteristieke stad met 34.000 inwoners. We verwachten door te groeien naar 36.000 inwoners. Een ambitieuze stad die nieuwe ontwikkelingen stimuleert en tegelijkertijd het historische centrum koestert. Het stadsbestuur van Maassluis werkt samen met 275 medewerkers van de gemeentelijke organisatie onder het motto: ‘Samen Maassluis: investeren in een duurzame toekomst'.

*

Heb jij lef om te staan voor de burgers van Maassluis!!!
Dan zoeken wij jou.

Voor het cluster Inwoners en Veiligheid zijn wij voor het team Veiligheid, Vergunningen en Handhaving op zoek naar een:

Integrale handhaver domein 1 (BOA) (36 uur per week)

Wat ga je doen?

Het team handhaving bestaat uit 8 boa’s waaronder een coördinator. We zijn een divers en actief team waarbij vertrouwen, veiligheid, een goede sfeer, positiviteit, elkaar ondersteunen en humor ons kenmerkt. We vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte heeft om zichzelf te zijn en spreken elkaar waar nodig aan. De samenwerking met de politie is voor ons vanzelfsprekend. We zitten namelijk naast elkaar in het Stadhuis.

Als integrale handhaver (BOA) in domein 1 bij de gemeente Maassluis kom je in het team handhaving. In het team krijg je een functie met veel zelfstandigheid. Samen met je collega’s zorg je voor een veilige en leefbare stad, een stad waar we trots op zijn. Maassluis is een stad die volop in ontwikkeling is. Wij gaan mee in deze ontwikkeling en we werken hard om de boa van de toekomst te worden. 

In hoofdlijnen hou je je bezig met:

  • Toezicht en handhaving in de openbare ruimte;
  • Het afhandelen van meldingen;
  • Handhaven van bijzondere wetgeving zoals:  BRP,  heling, milieu, alcoholwet en bestuurlijke aanpak hennep.

Uiteraard is het bovenstaande niet het enige waar we ons als handhavers mee bezig houden. Je bent verantwoordelijk voor een taakaccent wat bij je past en waar je interesse ligt. Daarnaast krijg je te maken met een diversiteit aan werkzaamheden zoals het opzetten van een mobiele camera unit of het beheer van de bodycams. Vanzelfsprekend participeren wij in verschillende soorten integrale controles.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Werken in het weekend en avonduren is voor jou geen probleem.
  • Je staat je stevig in je (dienst)schoenen.
  • Je hebt een geldig BOA certificaat en je VOG is OK.
  • Je bent een doener en een denker.
  • Je mag legaal in een auto rijden of je bent aan het lessen.
  • Je ontwikkelt jezelf in je vak.

Check ook zeker dit filmpje om jouw beeld compleet te maken. 

 

Wat bieden wij?

Een boeiende baan in een organisatie met leuke collega’s waar alle ruimte is voor jouw frisse blik, expertise en ondernemerschap. Het salaris bedraagt maximaal € 3.301,- bruto per maand (schaal 7) bij een werkweek van 36 uur. De precieze hoogte van je salaris is afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring. We bieden flexibele werktijden en een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% van het bruto jaarsalaris.

Daarnaast kennen wij goede regelingen op het gebied van scholing en opleiding, thuiswerken, het combineren van werk en privé en krijg je de ruimte om je rol effectief en op eigen wijze in te vullen. Ons kantoor is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Sollicitatie

Lijkt het je wat? Tuurlijk lijkt het je wat, maar je ziet op tegen één ding: de sollicitatiebrief. Geen nood! Hier doen we niet aan. Wat we wel graag zien is een CV met daarin kort beschreven wie jij bent en waar jij als boa voor staat.

Ben je er al uit, stuur dan je CV onder vermelding van vacaturenummer 414 naar gemeente@maassluis.nl. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG).

De sollicitatiegesprekken gaan door in aangepaste vorm. Normaal zijn de sollicitatiegesprekken zoveel mogelijk persoonlijk, in de vorm van een fysieke ontmoeting tussen kandidaten, vacaturehouders en HR adviseurs. Omdat dit door de coronamaatregelen niet altijd mogelijk is, bieden wij digitale alternatieven. Als je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek nemen wij contact met je op om samen tot een passende oplossing te komen.

Informatie

Heb je toch nog twijfels? Bel gewoon naar 14010 en vraag naar Lisanne van Leeuwen of Martijn Schoemans. Zij kunnen je alles vertellen over het team en de werkzaamheden. Langskomen kan uiteraard ook om de sfeer te proeven. Voor de echte diehards is er ook een mogelijkheid om een
(gedeelte) van een dienst mee te draaien.