Vergunning aanvragen

Maassluis is een actieve gemeente. De gemeente maakt het graag mogelijk dat mensen zaken organiseren of ondernemen. Natuurlijk zijn hier wel regels aan gebonden zodat alles goed verloopt. Daarom zijn er activiteiten en zaken waarvoor u een vergunning moet aanvragen.

Op deze pagina vindt u een groot aantal van deze vergunningen. Bijvoorbeeld voor de horeca, als u een evenement wilt organiseren maar ook als u een voorwerp wilt plaatsen op de openbare weg, een collecte wilt houden of gebruik wilt maken van een stand- of marktplaats.

Heeft u een vergunning nodig of wilt u iets bij ons melden? Bekijk dit overzicht, lees de informatie van het vergunningsproduct om te kijken of u een vergunning nodig heeft en zo ja, waar u op moet letten.

Evenementen

Horeca

Ambulante handel

Overig

Bouwen

Voor vergunningen die te maken hebben met bouwen, monumenten, milieu en het kappen van bomen kunt u een omgevingsvergunning aanvragen.

Op zoek naar een andere vergunning?

Bent u op zoek naar een andere vergunning, zoals een gehandicaptenparkeerplaats, kijk dan in onze catalogus producten en diensten.