Doe mee en denk mee over groen

De gemeente werkt aan een plan voor het groen en de natuur in Maassluis. Dit plan bepaalt de groene toekomst van Maassluis. Elke inwoner krijgt hiermee te maken. Bijvoorbeeld als u gaat wandelen of de hond gaat uitlaten. Of sport, speelt of ontspant in de buitenlucht. Hoe zou u willen dat de straat en de verdere buitenruimte eruit gaat zien? Vindt u biodiversiteit belangrijk? En wat is uw mening over de mogelijkheden die het groen biedt bij het opvangen van overtollig regenwater of als verkoeling bij hitte?

Dit is het moment om mee te denken!

Wij zijn benieuwd. Laat weten wat u belangrijk vindt voor het toekomstige groen in en rond de stad. Samen maken we een beter plan. Alle bijdragen worden verwerkt in een verslag dat wordt gedeeld met de gemeenteraad. Begin 2023 buigt de gemeenteraad zich over het plan voor groen en natuur en daarna gaat de gemeente ermee aan de slag.

Hoe meedenken over groen? 

Ga naar denkmee.maassluis.nl, registreer, vul de vragenlijst in en zet uw ideeën op de kaart. Iedere Maassluizer kan meedenken. Ben je jonger dan 17 jaar? Dan kun je ook meedoen met een foto van je leukste, mooiste of speciale plek en wat jouw ideeën zijn.

Wat is denkmee.maassluis.nl?

Dit digitale participatieplatform van de gemeente Maassluis kan worden ingezet voor allerhande participatieprocessen: ideeën ophalen, stemmen, discussiëren, enquêtes, polls, burgerbegroting, openbare onderzoeken etcetera. Wanneer u registreert, krijgt u via de mail ook berichten over de voortgang van participatieprojecten op het platform.

Hoe kan ik registreren op denkmee.maassluis.nl?

Ga naar denkmee.maassluis.nl. Registreren kan eenvoudig met uw e-mailadres of via uw Google- of Facebook-account. Gevraagd wordt naar uw voor- en achternaam, de wijk waarin u woont en uw geboortejaar. Alleen uw voor- en achternaam zijn zichtbaar voor andere bezoekers van het platform, bijvoorbeeld wanneer u ideeën deelt. Het privacybeleid kunt u vinden op het platform.

*

"Samen betrokken het verschil maken". Dat is het motto in het coalitieakkoord 2022-2026. Maassluizers worden van harte uitgenodigd om mee te denken over onze mooie stad. Denk ook mee en laat je stem horen. Samen zijn wij Maassluis!

Heeft u gevonden wat u zocht?