De Sociaal Raadslieden van Minters houden woensdag 1 december 2021 de cursus 'Wijzer (web)winkelen'. U leert daarin onder meer bij welke webshop u veilig kunt bestellen.

Of u nu een tweedehands bankstel zoekt via Marktplaats of een nieuw paar schoenen koopt bij een webwinkel, online winkelen is heel normaal geworden. Er zijn vaak verschillende webshops die een product voor verschillende prijzen aanbieden. Tijdens deze bijeenkomst leert u waarop te letten bij online winkelen zodat u het zo veilig mogelijk voor uzelf maakt. Aan de orde komen onderwerpen als: is de verkoper op Marktplaats wel te vertrouwen, is de webshop aangesloten bij een vereniging en hoe kan ik veilig online betalen? En wat kan ik doen als ik niet tevreden ben over een aankoop? Kan ik de koop ongedaan maken?

Aanmelden

De cursus 'Wijzer (web)winkelen' is woensdag 1 december 2021 van 19.00 tot 20.00 uur bij Minters aan het Burgemeester van Lierplein 51 in Vlaardingen. U kunt zich aanmelden via e-mailadres sociaalraadslieden@minters.nl. Vermeld daarbij uw naam, woonplaats en de naam en datum van de cursus. Let op: vanwege de coronamaatregelen is er plaats voor een beperkt aantal deelnemers.

Vragen?

Heeft u vragen over de bijeenkomst? Neem dan contact op met de Sociaal Raadslieden. Zij zijn elke werkdag telefonisch te bereiken tussen 11.00 en 13.00 uur via telefoonnummer 010-4351022.