Op zaterdag 24 september is het Burendag, een mooie dag om elkaar te ontmoeten en de gezelligheid in de buurt te vergroten. Veel straten en buurten in Maassluis doen iets leuks en melden zich aan op de website www.burendag.nl. Op deze site vindt u ook allerlei tips om samen met uw buren leuke dingen te organiseren. Ook kunt u via die website een bijdrage aanvragen voor uw Burendag-activiteit bij het Oranje Fonds.

Wethouder Sjoerd Kuiper: “Beter een goede buur dan een verre vriend! De gemeente Maassluis wil de sociale samenhang in de buurten versterken en juicht de deelname aan Burendag dan ook van harte toe.” Geef uw Burendag-activiteit ook door aan de wijkcoördinatoren Marc Slingerland en Erik Tijhuis. Dat kan via telefoonnummer 14010 of stuur een e-mail naar bijonsindewijk@maassluis.nl. Wellicht komt uw activiteit in aanmerking voor een bijdrage vanuit het wijkbudget Verbeter je Buurt.

Verbeter je buurt

Meer informatie over een bijdrage uit het wijkbudget en hoe u deze kunt aanvragen, kunt u vinden op www.maassluis.nl onder Verbeter je buurt.