Miscommunicatie of kleine irritaties tussen buren kunnen uitgroeien tot een groot probleem. De aanleiding is bijvoorbeeld geluidsoverlast, een ruzie of stank van huisdieren. Burenbemiddeling kan een onpartijdige en gratis oplossing zijn om het probleem te verhelpen.

Om prettig te wonen is het belangrijk dat u overweg kunt met uw buren. In een buurt waar bewoners elkaar gedag zeggen en elkaar een helpende hand bieden is het fijner en veiliger wonen. Helaas komen burenruzies in de beste buurten voor. Burenbemiddeling Maassluis kan helpen om irritaties bespreekbaar te maken en te voorkomen dat deze te hoog oplopen. Het team bestaat uit onpartijdige vrijwilligers die getraind zijn om problemen te bespreken en afspraken te maken.

Op zoek naar een burenbemiddelaar?

Heeft u een probleem met één van uw buren en wilt u een beroep doen op Burenbemiddeling? Meer informatie: https://minters.nl/dienst/burenbemiddelaar/burenbemiddeling/(externe link).

Team Burenbemiddeling Maassluis

Het team Burenbemiddeling Maassluis is altijd op zoek naar mensen met goede sociale en communicatieve vaardigheden die zonder oordeel kunnen luisteren en graag anderen helpen. Vrijwilligerswerk als burenbemiddelaar kost drie à vier uur per maand. U krijgt een gecertificeerde training en een jaarlijkse verdiepingstraining. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met de coördinator van Minters: Tanja Storm, tanja.storm@minters.nl, telefoon 010-4351022/06-27329421.

Bekijk hier een video waarin burenbemiddelaars vertellen over wat zij doen: