Regelgeving en bekendmakingen

Bent u benieuwd naar aangevraagde omgevingsvergunningen bij u in de buurt? Of wilt u weten welke lokale regels gelden in Maassluis? U vindt dit in de officiële bekendmakingen en verordeningen op Overheid.nl.

Op de website Officiële Bekendmakingen kunt u wet- en regelgeving, officiële bekendmakingen en lokale bekendmakingen terugvinden. Rijksoverheid, provincie, waterschappen en gemeenten plaatsen hier hun publicaties en bekendmakingen. U kunt op de website zoeken op postcode en woonplaats en bekijken welke vergunningen er in die omgeving zijn verstrekt.

Over uw buurt

Publicaties van de afgelopen twee maanden kunt u ook vinden op de pagina Berichten over uw buurt.

Wet- en regelgeving

De lokale wet- en regelgeving van de gemeente Maassluis en bijvoorbeeld Stroomopwaarts kunt u vinden via de zoekfunctie op Overheid.nl.

Attenderingsservice

Via de website Overheid.nl kunt u zich aanmelden voor de attenderingsservice. U ontvangt dan via e-mail bekendmakingen, besluiten en andere berichten die gemeenten, provincies en waterschappen via Overheid.nl publiceren. 


Bekendmakingen niet in de krant

Er worden geen bekendmakingen meer in de Schakel (infopagina gemeente) of op deze website geplaatst. Bekendmakingen tot 11 augustus 2015 kunt u terugvinden via het archief van de website.