De baliemedewerkers van het Publiekscentrum en Stroomopwaarts ontvangen alleen bezoekers op digitale afspraak tussen 8.00 en 12.30 uur. Het ophalen van rijbewijzen en reisdocumenten kan zonder afspraak tussen 8.00 en 16.00 uur.

De gemeente Maassluis is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 16.00 uur via nummer 14 010.

Milieustraat

Bij de milieustraat kunnen inwoners van Maassluis op afspraak gratis verschillende soorten afval inleveren. Per 1 juni 2022 zijn de openingstijden verruimd en zijn ook inwoners van Maasland (gemeente Midden-Delfland) welkom bij de milieustraat in Maassluis. Breng het volgende mee tijdens uw afspraak: de afspraakbevestiging en een geldig identiteitsbewijs. Inwoners van Maasland dienen ook hun Avalex-afvalpas mee te nemen.

Bedrijven gevestigd in Maassluis hebben een bedrijfsafvalpas nodig om afval in te leveren bij de milieustraat. Bedrijfsafval uit Maasland wordt niet geaccepteerd in Maassluis.

Milieustraat

Huwelijken

Huwelijken op het stadhuis gaan door. Volg de landelijke (basis)regels tegen de verspreiding van het coronavirus.

Begraafplaatsen

Volg bij uitvaartplechtigheden op de begraafplaatsen en het crematorium de (basis)regels tegen de verspreiding van het coronavirus. Uitvaartplechtigheden kunnen overdag en 's avonds plaatsvinden. 

De begraafplaatsen in Maassluis zijn geopend voor bezoekers. Hier gelden dezelfde regels als overal in Nederland.