gemeente - Maassluis - De Dijk

De Dijk zoekt versterking: Ondernemers met ambitie die kansen zien en grijpen (m/v)Als jij investeert, dan mag je ook op geschikte grond rekenenAls jij je nek uitsteekt, dan mag je ook van het uitzicht genietenAls jij vernieuwt, dan mag je ook ouderwetse service verwachten

Welkom

Voor locatie De Dijk zoekt Maassluis: ondernemers met ambitie die kansen zien en grijpen!

Er is veel mogelijk op bedrijfsterrein De Dijk, deze nieuwe locatie aan de doorgaande weg tussen Maassluis en Vlaardingen, en vlakbij de A20:

  • een kavel op uw maat, direct beschikbaar en bouwklaar,
  • met uitstekende voorzieningen, een representatieve uitstraling en goede bereikbaarheid over weg en met OV,
  • in een ondernemersklimaat dat sterk verankerd is in de Maassluise en regionale netwerken van het Westland en de Rotterdamse haven.

Dit samen met dat prachtige uitzicht op de Nieuwe Waterweg en Midden-Delfland, en een kort en overzichtelijk kooptraject maken deze plek tot een unieke locatie in de Randstad.

Ons DijkTeam faciliteert u in het proces van eerste verkenning tot aan de daadwerkelijke bouw.

Aanbod kavels

Locatie De Dijk bestaat in totaal uit 6 hectare uitstekende bedrijfsgrond voor alle categorie├źn bedrijvigheid (tot milieucategorie 3.1). Ondernemers kunnen zelf een kavel uitkiezen en vanaf 1.000m2 is iedere kavelgrootte bespreekbaar. De kavels worden bouwrijp opgedragen, en de openbare ruimte is al volledig ingericht, zodat u meteen op een locatie met uitstraling zit.

lees meer

Interesse?

Interesse in een plek waar veel mogelijk is voor een scherpe prijs?

Neem dan contact op met het DijkTeam voor meer informatie of laat je gegevens achter, dan bellen wij je terug!

Ik heb interesse