gemeente - Maassluis - De Dijk

De Dijk zoekt versterking: Ondernemers met ambitie die kansen zien en grijpen (m/v)Als jij investeert, dan mag je ook op geschikte grond rekenenAls jij je nek uitsteekt, dan mag je ook van het uitzicht genietenAls jij vernieuwt, dan mag je ook ouderwetse service verwachten

Welkom

Locatie De Dijk, bedrijfsgrond om te ondernemen

De nieuwe bedrijvenlocatie De Dijk voor Maassluis en omstreken krijgt al aardig vorm; de kavels liggen klaar, de ontsluitingsweg en openbare parkeerplaatsen zijn aangelegd en de riolering ligt er in. Het eerste bedrijf is reeds begonnen met de bouwvoorbereiding.

Locatie De Dijk voorziet in uitstekende bedrijfsgrond tegen een scherpe prijs. Direct gelegen aan de Nieuwe Waterweg, tussen Maassluis en Vlaardingen biedt het de perfecte uitvalbasis om als ondernemer je visie op- of uit te bouwen. Er is een kort en overzichtelijk verkooptraject, parkmanagement voorziet in een schone en veilige locatie en duidelijke richtlijnen voor de bouw zijn beschreven in het beeldkwaliteitsplan. Alles is erop gericht de ondernemer te laten ondernemen.

De locatie De Dijk is goed bereikbaar voor bedrijven; direct gelegen aan de Nieuwe Waterweg, tussen Maassluis en Vlaardingen en dichtbij Rotterdam The Hague Airport, de Rotterdamse haven, het openbaar vervoer en de A20.

Aanbod kavels

Veld 1Veld 2Veld 3Veld 4Kavels De Dijk

Locatie De Dijk bestaat uit 6 hectare uitgeefbare grond. Ondernemers kunnen zelf een kavel uitkiezen en vanaf 1.000m2 is iedere kavelgrootte bespreekbaar. Het DijkTeam, bestaande uit specialisten en ondernemers uit de regio, helpt ondernemers hun droom te realiseren van plan tot pand. Het team staat hen bij met gericht en praktisch advies. Zaken rondom vergunningen, ontwerp en bouwmethodes kun je met het DijkTeam bespreken. In de KavelKeet is meer informatie verkrijgbaar én staat er een paar laarzen klaar.

lees meer

Interesse?

Sta jij op het punt je bedrijf verder te brengen op een unieke nieuwe locatie?

Op een plek waar alles nog mogelijk is voor een scherpe prijs?

Neem dan contact op met het DijkTeam voor meer informatie of laat je gegevens achter, dan bellen wij je terug!

Ik heb interesse